Itali: 3300 emigrantë shpëtohen nga rojet kufitare
10:02 | 29 Maj 2015

Rojat kufitare të Italisë konfirmojnë se kanë shpëtuar më shumë se 3300 emigrantë të cilët sot me anije kanë lundruar nëpërmes detit Mesdhe. largea_roja1432929088 Në këtë operacion thuhet në deklaratë janë gjetur edhe 17 trupa në disa nga anijet që kanë qenë në gjendje të keqe, transmeton AFP. Thirrjes për ndihmë iu kanë përgjigjur 17 anije dhe disa tjera operacione shpëtimi janë duke vazhduar.
Françeska Jaçe