Isufi: Do të jap maksimumin për të fituar ndeshjen
20:57 | 19 Shkurt 2019
Shefat Isufi me datën 13.04.2019 do të ndeshet për të mbrojtur titullin botëror kundraj Billy Joe Saunders nga Britania e madhe.

Saunders, 29 vjeç, do të bëhet një kampion bote me dy peshë nëse mund të mposhtë Shefat Isufin nga Tërnoci, më të ranguar të 29-të të WBO, e cila do të mbahet më 13 prill 2019.

Ish kampioni i botës Saunders u kthye në boks në dhjetor pas një viti gjatë së cilës ai dështoi një test dopingu

"Kjo është një hapje e shkëlqyer për mua", tha Saunders BBC.

Ndërsa Shefat Isufi ka shkruar në profilin e tij se Do të japë maksimumin për të mbrojtur titullin e më të mirit në botë në WBO.

Ishufi ka shkruar "Sot desha që un personalisht ta bëj publike që me datën 13.04.2019 do të ndeshem për Titullin Botëror ku njëherit po më realizohet ëndrra ime e madhe..Un do të jap maximumin për ta fitu këtë ndeshje dhe amanetin t'a qoj n'vend..."

Alesia Bami