Isamedin Osmani polici i vrarë nga radhët e policisë
10:01 | 10 Maj 2015

Isamedin Osmani polici i vrarë nga radhët e policisë
Isamedin Osmani, nga Studeniçani i Shkupit është pjesëtari i policisë së Maqedonisë që është vrarë në përleshjet e mbrëmshme të armatosura në Kumanovë. Lajmi bëhet i ditur për INA, ndërsa bëhet e ditur se pjesëtari është nga Studeniçani i Shkupit, varrimi i të cilit do të bëhet sot pas namazit të drekës. 10885300_887535687944351_355298869628130558_n MPB pritet të jap hollësi dhe të zbardh identitetin e dy policëve të vrarë nga pesë policët që dje u vranë në përleshjet e armatosura në Kumanovë. Deri tani është zbardhur identiteti i tre pjesëtarëve të policisë.
Françeska Jaçe