iPhone 8 klonohet në Kinë ende pa dalë në treg (Video)
14:17 | 08 Korrik 2017

Modeli më i ri i telefonit të Apple i cili ende nuk ka dalë në treg, iPhone 8 tashmë është klonuar tërësisht.

Edhe pse pritet të lansohet në shtator zyrtarisht, pajisja e re e Apple tashmë e la klonin e saj në Kinë, i cili është parë online. Thashethemet dhe sugjerimet e shumta rreth dizajnit të iPhone 8 me sa duket janë dëgjuar nga ata që e kanë bërë klonin e këtij modeli të telefonit, sepse për këtë të fundit tashmë ka edhe një video e cila po qarkullon në kanale të ndryshme. Por natyrisht se edhe nëse ky klonim i iPhone 8 del në treg, njerëzit do ta dallojnë atë, sepse i njëjti bazohet në Android dhe për nga dizajni duket se është bërë keq, prandaj kopjuesit nuk do të arrijnë ta mashtrojnë askend. Për të gjith ju fansat e iPhone që e prisni me padurim kujdesë për ta dalluar më thjeshët PlayStore nëse është e ngjashëme me të Samsung sigurt jeni duke u mashtruar pasi që iPhone nuk shfrytzon Android por ka sistem operativ të dedikuar vetëm për iPhone nga Apple./BujanociNet/

Alesia Bami