Interpoli nga Italia ekstradon në Kosovë një gjilanas
09:58 | 21 Mars 2015

Gjilan - Raportohet se nga Policia e Interpolit në Itali është ekstraduar në Kosovë një mashkull shqiptar ndaj të cilit ishte lëshuar urdhër-arrest ndërkombëtar në bazë të disa urdhëresave lëshuar nga Gjykata njoftoj policia e Kosovës.
00_12_1426934799108484913
Është kontaktuar Kryetari i Gjykatës së Gjilanit dhe me vendim të tij i njëjti ndalohet në ndalje./rajonipress/
 
Aurela Hoxha
S