“Intel Compute Stick”, pajisja që shndërron TV-në në kompjuter
10:00 | 07 Prill 2015

Google prezanton “Intel Compute Stick”, një pajisje e cila mund të shndërrojë çdo gjë që në vete përmban një port HDMI në një kompjuter të plotë me Windows. çip Karakteristikat e kësaj pajisje janë Quad-core 1.33GHz Intel Atom me 2GB RAM memorie dhe 32GB hapësirë të brendshme, ndërsa tjera me 1GB RAM, 8GB hapësirë të brendshme dhe me Linux shitet për 130 dollarë. Me pajisjen e Google-s, ju mund të shndërroni çdo TV në makinë ChromeOS ndërsa çmimi i kësaj pajisjeje është goxha më i lirë sesa ai i Intelit 100 dollarë.
Aurela Hoxha