Instagram me risi të tjera (Foto)
14:14 | 14 Prill 2017

Instagram ka shtuar sot disa elemente të reja për të bërë edhe më interesante veçorinë Stories.

Një nga veçoritë e reja është ngulitja e një 'stickeri' në një pjesë të videos dhe ai mbetet aty duke mos lëvizur fare. Një tjetër veçori është ‘selfie sticker’, që u mundëson përdoruesve të postojnë foto me një tjetër foto brenda saj.

Alesia Bami