Inspektorët e komunikacionit lirojn rrugën publike (Foto)
14:12 | 13 Mars 2017
Inspektorët e komunikacionit sot kan dalur në një rrugë e cila ishte betonizuar pa lejën përkatëse. Inspektorët kan detyruar përsonin i cili kishte betonizuar rrugën për ta larguar betonin i cili kishte bllokuar një pjesë të rrugës publike, dhe ishte vendosur pa leje përkatëse. andaj inspektorët e komunikacionit bëjn thirrje tek të gjithë qytetarët që mos të urzupojn hapsirat publike./BujanociNet/

Nevina Shtylla