Ndërtohet edhe një shtëpi nga shoqata bamirëse “Jetimët e Ballkanit”

0

Edhe një shtëpi u ndërtua nga kjo shoqatë e cila deri tani ka dëshmuar se çdo fond I mbledhur shkon në të mirën e jetimëve, shkruan profili Jetimet e ballkanit

Kësaj radhe, ishin dy jetimët nga fshati Qirez të cilët e gëzuan shtëpinë e re, të cilët kishin humbur prindërit në masakrën e Likoshanit.

Shtëpia u ndërtua në Komunën e Skënderajt me ç’rast prezent ishte edhe udhëheqësi Halil Kastrati dhe Ilir Sinani i cili jetonë në Gjermani dhe shprehën falënderimet e përzemërta për të gjithë ata që kontribuuan dhe vazhdojnë të kontribuojnë në këtë shoqatë.

Në vazhdim mund t’i shihni edhe pamjet e shtëpisë me një ambient tejet të këndshëm.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.
comments powered by Disqus
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »