Iftari i mbrëmshëm pushtoj sheshin e qytetit të Bujanocit (Foto)
15:01 | 30 Qershor 2016
Mbrëmë Komuna e Bajram Pashës së Stambollit nga Turqia në bashkëpunim me komunën e Bujanocit kanë shtruar iftar për ku të pranishëm ishin mbi 2000 veta. Kryetari i Komunës Bajram Pashës në Stamboll, Atila Ajdner dhe Kryetari i Komunës së Bujanocit Shaip Kamberi përshëndetën musafirët që morën pjesë në iftarin e shtruar mbrëm në sheshin e qytetit të Bujanocit, Kamberi uroj që aktivitetet dhe bashkpunimet e këtilla vllezërore të vazhdojn edhe më tutje në gjitha fushat. Iftari 3 Ky iftar me moton “Vëllazëria nuk njeh kufij”, është pjesë e iftarit të Karvanit që organizohet në vende të ndryshme të Ballkanit dhe mbështetet nga komuna e Bajram Pashës dhe partner tjerë, në mesin e partënerëve jan, Banka Kombëtare Tregëtare me seli në Prishtinë, Egel Mobile me seli në Tiranë dhe AlbTelekom me seli në Tiranë dhe shum firma tjera që vinë nga vendet me shumicë muslimane, kryesisht nga ato turke./BujanociNet/ Iftari1 Iftari

Kristin Prengaj