Ideja e Lëvizjes Vatra, për shkëmbim teritoresh kritikohet ashpërt nga qytetarët

0

Ideja e Lëvizjes Vatra, për shkëmbim teritoresh kritikohët ashpërt nga qytetarët.

Drejtusi i Lëvizjes Vatra nga Gjilani, Kushtrim Kadriu dje kishte deklaruar për mediumet Kosovare se ka ardhur koha që çështja e KosovësLindore të dalë në tavolinën e bisedimeve Kosovë-Serbi, për të shkëmbyer teritoret ndërmjet Veriut të Kosovës me Luginën e Preshevës.

BËHET FJALË PËR KËT ARTIKULL:  Lëvizja ​Vatra: Koha që Kosova të shkëmbej territoret me Serbinë

Menjëher pas publikimit të lajmit komentuesit e shumt të portalit tonë kritikuan këtë lëvizje për mosnjohëje të historis Shqiptare, ndërsa kishte edhe nga ta që kritikuan Kadriun se nuk është në rrjedha të realitetit në Luginë, pasi që ai jeton në Gjilan dhe nuk din se çfar po ndodhë në Luginën e Preshevës.
Ndërsa kishte edhe nga komentuesit që kritikuan Lëvizjen Vatra se nuk kan qen në gjendje që të i paisin qytetarët e Luginës me letërnjoftima, kur dihet se këta të fundit kan bër disa fotografi me disa nga banorët që i kan arritur të i kompletojn dokomentacionet e nevojshme për tu paisur me leternjoftim të Kosovës, e shum kritika të tjera shkruanin komentuesit e portalit BujanociNet në adresën e lëvizjes Vatra.

Madje drejtuesi i kësaj lëvizje Kushtrim Kadriu, u kritikua ashpërt edhe për shkatrrimin e kësaj lëvizje duke larguar edhe njerëzit më profitdhënës për qështjen e qytetarëve të Luginës së Preshevës në adresën e qeveries së Kosovës, duke mbetur i vetëm dhe pa interes për qështjen e qytetarëve të Luginës, më poshtë mund të klikoni në linkun duke i lexuar edhe vetë komentet e ashpërta që kan goditur rëndë Vatren./Bujanocinet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »