I jepet lamtumira e fundit Jonuz Musliut në varrezat e fshatit Konçul (Foto/Video)
12:12 | 20 Janar 2018
Sot bashkëluftëtar, bashkëfshatar, politikan, dhe mijra qytetarë nga trevat Shqipëfolëse i dhan lamtumirën e fundit Jonuz Musliut. Jonuz Musliu mbrëmë u sjollë nga shteti i Truqia për në Kosovë ku u prit me ceremoni ushtarake, dhe deri tek pika kufitare Dheut të bardhë është dorzuar familjarëve nga Forcat e Siguris së Kosovës, me ceremoni ushtarake, pasi që Jonuz Musliun familjarët vendosën ta varrosin në fshatin e tij të Lindjes i cili nuk deri në fund të jetës së tij nuk u tretë asnjëher duke punuar jo vetëm për fshatin po për gjithë qështjen. Në emër të familjarëve foli djali i Jonuz Musliut, Shqipërim Musliu i cili falemderoj politikanët dhe institucionet e Kosovës për ceremonin e organizuar për babain Jonuz Musliu, dhe ndihëmen të cillën dhan Shqipërimi nuk harroj të falemderoj edhe mijëra qytetarë të cilët edhe në motin më të keqë morën rrugën për fshatin Konçul ku edhe nderuan familjen Musliu me pjesmarrëjen e tyre madhështore duke nderuar vepërën e pa harruar të Jonuz Musliut./Bujanocinet/

Kristin Prengaj