Hyda: "Gjizendia dhe rendi i ri shtepiak në shtëpine e vjetër të plakit"
10:02 | 21 Maj 2015

Njohësi i situatës politike dhe të sigurisë, njëherit analist i njohur nga Lugina Hajredin Hyda, përmes komenteve të tij në rrjetin social, edhe njëherë ka treguar në mënyrën më të mirë të mundshme kalkulimet politike. Edhe pse me pak fjalë Hyda thotë shumë, komentet e tij më shumë flasin mes rreshtave se sa që janë të shkruar me shkronja. Në vazhdim mund ta lexoni të plotë komentin e tij: karikatura Bash mendojsha me u kthye në "shtëpine e vjetër të plakit", mirë po mora vesh se për me hi mbrenda kishin bo "rend të ri shtëpiak" a edhe plaki po mbajke mend si elefanti, se kush e ka sulmu në pës vjetët e fundit! -Njëher po dashke me pritën rend të shkallët me hi në "gjizendi", e tek tane te dera në dhomë, njëherë me bo hizmet, e tane me imiz mu ulën dikund! Kjo pi përngjajke zanatit te brica! Nja gjashtë muaj me fshi dyqanin, tane nja gjashtë muaj mu sjellën rreth mjeshtrit tu e kshiren kah po punon, e tane edhe nja gjashtë muaj me shkumu mjakrra e tane.... Ma mirë mos me u kthye!!!
Françeska Jaçe