Humb jetën 28 vjeqari Ragmi Sh. Berisha nga Manjevci i Bujanocit
10:14 | 04 Dhjetor 2015

Si pasojë e një aksidenti në vendin e punës, sot rreth orës 16:00 ka humbur jetën Ragmi Sh. Berisha, i lindur në vitin 1987 me prejardhje nga Manjevci i Bujanocit, i cili jetonte dhe punonte përkohësisht në Hodonoc të komunës së Kamenicës. largea_08_g_sig-shtohen_aksidentet_ne_trafikun_rrugor_te_kosoves1401111856 foto ilustrim Deri tek aksidenti ka ardhur kur Ragmi Sh. Berisha (28) ishte duke punuar në shtrirjen e rrjetit të kabllos së telefonis fikse në fshatin Hodonoc, i punësuar përkohësisht në PTK. Aksidenti me fatalitet ka ndodhur në hyrje të fshatit Hodonoc, raporton BujanociNet./BujanociNet/
Aurela Hoxha