Hoxha Halil Kastrati do të ndihmoj edhe familjet Preshevare
15:58 | 12 Qershor 2018
Hoxha Halil Kastrati, nuk e harron as Luginën e Preshevës për të i ndihmuar ai ka siguruar ndihma nga bamirësit të cilët i besojn ndihmat për këtë organizatë e cila me sinqeritetin e sajë ka fituar besimin e shumë bamirësve Shqiptarë. Kastrati ka takuar kryetarin Arifi ku ka marur vendim që të bëhet një aksion i madhë humanitar në Preshëv ku ditën e fundit të Ramazanit të ndihmohen 100 familje nevojtare në Preshevë ku komuna do ti përzgjedh familjet dhe nga Shoqata "Jetimat e Ballkanit" do të vijë ndihma me pako ushqimore./BujanociNet/

Samanta Karavella