Historia e familjes Burnjashi, edhe babai i Ganiut kishte mbytur dy fëmijë të tij
15:36 | 25 Maj 2018
Gani Bernjashi dje u bë i njohur për vrasjen e djalit të tij, Luan Bernjashi (14), i cili nga plagët e marrura nga babai Gani Bernjashi dhe duke mos ju dhënë ndihma erdhi deri tek vdekja, Gani Bernjashi është njohur në opinion edhe si një lypsarë në qytete të ndryshme në Kosovë, dhe Lugin. Por historia të cilën i kan treguar banorët e fshatit Karaçevë mediumit tonë, thonë se edhe babai i Gani Bernjashit nga Karaqeva e komunës së Kamenicës, kishte prerë dy vajza të vogëla të cilën nuk e din moshen. Gani Bernjashi shumica e qyteteve të Kosovës, dhe Luginës e njohin si një lypsarë dhe një njeri i cili ishte agresiv, Gani Bernjashi ka vuajtur 9 vite burg, në një vepër penale përdhunim i një vajze të mitur, banorët i thon redaksis tonë se Ganiu kishte dhënë para me fajde për persona të cilët kishin nevojë./BujanociNet/

Vildane Zeneli