Hetuesit ndalojnë intervistimin e të arrestuarit, pasi lëshonte gazra papushim

0

Një të arrestuari, i dyshuar për shitje të drogës dhe posedim të armëve i është ndërprerë intervistimi nga hetuesit.

Kjo gjë ka ndodhur për një arsye të pazakontë.

Hetuesit janë detyrua të ndërkrejnë intervistën, pasi i dyshuari lëshonte gazra të zhurmshme të cilat mbanin erë të rëndë, transmeton Indeksonline.

“Ishte e pamundur intervistimi pasi dhoma mbante një erë të rëndë nga gazrat që lëshonte ai”, kishte pohuar njëri nga intervistuesit./Indeksonline/

Shpërndaje në rrjetet sociale.
Google+ Disqus

Leave A Reply

comments powered by Disqus
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com