Hëna e plotë dhe Tempulli i Poseidonit, Greqi
15:04 | 16 Prill 2018

Tempulli i Poseidonit në Greqi është vend që tërheq qindra mijëra vizitorë çdo vit, shkruan lajmi.net

Pamjet gjatë netëve janë mahnitëse, sidomos kur përcjellëse në qiell është hëna e plotë.

Shikoni foton më poshtë. /Lajmi.net/

lunar-scenic-sounion-09-750x500

Powered by WPeMatico

Atalanta Kërçyku