Haxhilerët nga Bujanoci marin rrugën për kryerjen e kushtit të pestë të ISLAMIT

0

KBI

Nën organizimin e KBI-Bujanoc janë nisur sot për në vendet e shenjta Arabe 20 haxhinjë nga komuna e Bujanocit.

Ndërkaq mëngjesin e sotëm nën organizimin e këshillit të bashkësisë Islame të Bujanocit 20 haxhinjë janë nisur drejt vendeve të shenjta Arabe. Më të emocionuarit ishin ata që sot me ndihmën e All –ahut po marrin këtë rrugëtim.

Kryetari i KBI-Bujanoc Sulejman Fejzullahu ka thënë se të gjitha përgatitjet janë kryer me kohë.

Haxhi është një obligim fetar për çdo mysliman, burrë dhe grua, që është në gjendje ta kryeje atë, të paktën një herë në jetën e tyre, nëse mjetet financiare lejojnë.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com