Hasani: Autostrada Prishtinë -Gjilan -Dheu i Bardhë lidh shqiptarët dhe ndihmon zhvillimin ekonomik
15:02 | 15 Prill 2018
Ja postimi i plotë i ministrit Hasani:

Krenar që sot po nisim në terren një projekt kaq të madh për këtë pjesë Kosovës.
Edhe Anamorava po bëhet me infrastrukturë moderne dhe po lidhet me pjesën tjetër të Kosovës.
Kjo rrugë do të lidhë edhe më shumë shqiptarët mes vete. Tani shqiptarët e Luginës së Preshevës do të jenë edhe më afër Kosovës.
Kjo rrugë do të ketë ndikim të drejtpërdrejt edhe në zhvillimin ekonomik të kësaj pjese të Kosovës.
Jam tepër i emocionuar, që këtë projekt po e nisim në vigjilje të Betejës së Zhegocit, si një shenjë mirënjohjeje për dëshmorët e atdheut, të cilët mbetën udhërrëfyes i përkushtimit tonë për ta bërë më të mirë vendin tonë.

 

Powered by WPeMatico

Klaudia Kalia
S