Hapet konkursi për ndarjen e bursave për studentët e komunës së Bujanocit (Dokoment)
12:12 | 15 Janar 2018
Konkurs për ndarjen e ndihmës së njëhershme financiare për studentët e komunës së Bujanocit, në studimet Themelore dhe Master për vitin akademik 2017/2018. Konkursi zgjat duke filluar nga 17.01.2018 dhe mbyllet më 06.02.2018. Fletëparaqitjet dorëzohen në ndërtesën e komunës së Bujanocit, rr. K. Petroviqit, nr. 115, Drejtorinë për shërbime publike, zyrja numër 301, me origjinalin e dokumentacionit të kompletuar . për më shumë informacione shkruani në
  • driton.rexhepi@bujanovac.rs
Shkarko Dokumentin në këtë link : >> KLIKO KËTU PËR TA SHKARKUAR DOKOMENTIN <<

Kristin Prengaj