Hamburger me Nutella, përbërja më e re (Video)
14:51 | 20 Nentor 2017
Një restorant në qendër të qytetit të Dublinit ka shtuar një hamburger të ri në menynë e mëngjesit. Hamburgeri në fjalë ka përbërje ‘Nutelle’ dhe është tejet i veçantë. Çokollata e skuqur ‘Patty’ është shërbyer më pas në mes të një akulloreje, duke i dhënë asaj një strukturë si hamburger  me krem akullore vanilje, luleshtrydhe dhe një spërkatje të sheqer kremit. Menyja e mëngjesit nis me këtë hamburger dhe shërbehet deri në orën 14:30. Por një hamburger nuk është i vetmi në menynë e atyre që duanë ëmblën.

Nevina Shtylla
S