Haliti: Shërbimi i sektorit të komunikacionit shembull edhe për komunat tjera

0

Sinjalizimi horizontal dhe vertikal i komunikacionit në komunën e Bujanocit ka përparuar mjaft, kjo falë angazhimit maksimal të ndërmarrjes publike Drejtorati për Ndërtimdhe i cili ka bërë lehtësime për këmbësorë dhe vëmendje më të shtuar të ngasësve të automjeteve.

vijat

Shërbimi i sektorit të komunikacionit dhe disa punëtor të tjerë pranë Drejtorati për Ndërtim para disa muajve janë vendosur në objketin e pa shfrytëzuara nga Jug Promet dhe Napredaku, objkte këto të cilat gjenden afër kryqit të kuq në Bujanoc. Sipas drejtorit të kësaj Ndërmarrje Agim Haliti kjo është një artije e madhe vendosja e stafit në zyre, sigurimi i depos për shenjat e komunikacionit, mjetit për sinjalizim ngjyrave, të cilët gjenden në një hapsirë të mjaftueshme për këtë shërbim thot Haliti. Sigurimi i objektit mirëmbajtja e rregullt e sinjalizimit nga ana e Drejtoratit ka bërë që edhe komunat përreth të bëjnë ofertë për një bashkëpunim teknik me Drejtoratin për ndërtim tregon Haliti. Në të ardhmën synim, Drejtorati ka rritjen e angazhimeve, rritjen e numrit të punëtorëve po ashtu edhe rritjen e kapacitetit në punë tha drejtori Haliti./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »