Haliti: Qytetarët e Tërrnocit ta rrespektojnë vendimin për hudhjen e mbeturinave

0

Edhe për kundër shumë tentimeve për parandalimin e hudhjes së mbeturinave në periferi të fshatit Tërrnoc, në pjesën rreth lumit, kjo nuk po rrespektohet nga ana e qytetarve.

Agim Haliti

Një nga bukurit që duhet të krenohen banorët e fshatit aty hudhen mbeturina nga më të ndryshme, por edhe ato ndërtimore. Nga ana e ndërmarjes së Drejtoratit për Ndërtim ku është tentuar për shumë hërë ti njoftojn qytetarën se vendi ku mund të hudhen mbeturinat ndërtimore është hapsira ku ndan rrugën e fshatit Tërrnoc me fshatin Breznic dhe Maltërrnoc, ndryshe afër shkritores, ku është vendos edhe tabela informuese, prap nuk rrespektohet. Haliti, kërkon nga qytetarët që të rrespektohet kjo hapsir e përkohshme për hudhjen e mberurina ndërtimore, duke shtuar se është duke u ndërrmar vendimi për përcakimin e deponisë për reciklim të mbeturinave në vendin tonë./Bujanocinet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »