Gurët dhe dheu bllokojn rrugën Tërrnoc-Breznic (Foto)
14:57 | 11 Mars 2016

Vizitorët e portalit BujanociNet kan dërguar pamje nga rruga e cila lidhë malsin e Bujanocit me qytetin e Bujanocit, saktësisht rruga Breznic - Tërrnoc. Rruga 1 Vizitorët kan dërguar pamje dhe kan thën për portalin ton se rruga është e rrezikëshme për kalim, pasi që po vazhdon që kohë pas kohe të ket rrotullisje të gurëve në drejtim të rrugës, andaj luten gjith qytetarët që mos të frekuentojn kët rrugë për deri sa të ket përmisime të motit, dhe të pastrohet nga instutucionet përkatëse./BujanociNet/ Rruga 2
Rashel Kolaneci