Gruas i hyn lapsi në sy, pasi taksisti frenon ashpër (Foto +16)
15:59 | 13 Qershor 2018

Pasagjerja, në të 20-at, ishte ulur në pjesën e prapme të taksit në një bllokim trafiku të ngadalshëm në Bangkok, Tajlandë , dhe duke aplikuar edhe make-up gjatë kohës sa ishte në makinë.

Por shoferi i taksive më pas u aksidentua me një kamion përpara. Ajo goditi karrigen e shoferit dhe aksidentalisht i futet lapsi i syve në syrin e saj të majtë.

Çuditërisht, shkopi nuk preku pjesët vitale të syrit të saj dhe pamja e saj do të jetë e paprekur, sipas mjekëve që e trajtojnë atë.

Vajza ishte ende e vetëdijshme dhe e çuar në spitalin Rajavithi ku mjekët e hoqën laps pa ndonjë dëmtim të përhershëm.

 

Samanta Karavella