Gruaja shtatzënë preket nga "djalli" (Video)
15:01 | 22 Qershor 2016

djalli

Një grua shtatzënë është prekur nga “djalli”. Ajo në këtë video as nuk e di se është shtatzënë, pastaj fillon të qeshë dhe të flasë fjalë të pakuptimta

Shumë njerëz rrinë afër saj për t’i ndihmuar, mirëpo nuk mund të bëjnë asgjë për ta kthyer në gjendjen e mëparshme, shkruan Express.uk, transmeton Gazeta Express. Pamjet janë shqetësuese andaj nuk preferohet që video të shikohet nga persona nën moshën 18 vjeçare:
Aurela Hoxha