Gresa nga Presheva, një ndër nxëneset e përzgjedhur të Obamës
10:01 | 15 Maj 2015

Gresa Mustafa (18) nga Presheva është  nje ndër të  paktat nxënëse të shkollave të mesme amerikane e cila merr çmimin prestigjioz, në konkursin që qdo vitë në SHBA, hapet nga Presidenca e SHBA’s në Washington. Gresa  Mustafa nxënëse e  “Glenbard North High Schol” në Chikago, e zgjedhur edhe si nxënëse e eksilencës në shkollë, pjesën më të madhe të ditës e kalon në teatër, ndryshe njihet edhe si interpretuese në shumë rrole në shfaqjet e Tetatrit  të të rinjëve në qytetin e Chikagos. Pas suksesit të arritur në shkollë, sikur dhe ndarja e  qmimit prestigjioz  “Academic Exellence” nga  presidenti Barak Obama,  në adresë të Gresa Mustafës kanë ardhur shumë bursa studimi nëpër Univeristetet më më renome të SHBA’ve./BujanociNet/
Françeska Jaçe