Gratë shqiptare asesi nuk i duan vjehrrat, kaq shumë ua ngushtojnë rrugën (Foto)
14:12 | 16 Mars 2017

Debate nga më të ndryshmet në grupe të hapura ose të mbyllura në rrjetet sociale. “Vjehrra e keqe e lë djalin pa nuse e fëmijen pa nënë e babë”, shikoni se si e komentojnë ato këtë foto. Ka nga ato që mbrojnë pozitën e vjehrrës, por ka edhe nga ato që ua urojnë më të keqën në këtë botë dhe në botën tjetër.
Aurela Hoxha