Graniti sot ka ndërruar jetë, shpresa e familjes për ta shëruar djalin u shua
10:00 | 05 Prill 2015

Edhe përkundër pëpjekjeve të shumta të mjekëve dhe familjarëve, Graniti 11 vjeqarë, nga komuna e Gjilanit sot ka ndërruar jetë në spitalin shtetërorë të pediatrisë në Shqipëri. 11106297_682611815194353_1214153556_n Shpresa e prindërve të Granitit për ta shaëruar birin e tyre u shua, ata tashmë nuk kanë asnjë kërkesë, sepse Graniti më nuk ka asnjë dhimbje, ai sot iu bashkua jetës së përtejme dhe të gjitha dhimbjet i pushuan. Lajmin tragjik për vdekjen e Granitit e kanë konfirmuar familjarët. BujanociNet dje pasi kishte marrë lajmin për ta ndihmuar Granitin, e ka publikuar menjëherë dhe brenda një periudhë shumë të shkurtë një numër i konsiderueshëm i lexuesve nga të gjitha anët e globit janë interesuar për ta ndihmuar./BujanociNet/
Aurela Hoxha