Google risjell syzet inteligjente
14:17 | 19 Korrik 2017

Google do të shesë një version të ri të syzeve të saj për bizneset dy vite pas debutimit dhe anullimit të versionit origjinal.

Kompania tha se Glass Enterprise Edition kanë jetëgjatësi të përmirësuar të baterisë dhe ishin më të rehatshme. Megjithatë ato ende të kujtojnë modelin origjinal. Ato do të jenë konkurrenti kryesor i Microsoft HoloLens. Analistët shpreheshin se projekti është anulluar pas largimit nga detyra të ekzekutivit Tony Fadell. Megjithatë divizioni X i Alphabet vijoi të zhvillonte teknologjinë dhe tashmë prezantoi përpjekjet e saj në Medium.com. Disa prej përmirësimeve të modelit të kaluar janë: Një procesor më i fuqishëm Një kamër 8 megapiksel Një buton kamere i cili shërben për shkëputjen e pjesëve elektronike nga skeleti i syzeve Një jetëgjatësi baterie prej 8 orësh Konektivitet më të qëndrueshëm Wi-Fi Prototipi i parë i Google Glasses shitej për 1,000 dollar. /PCWorld Albanian
Aurela Hoxha