Google kërkon punëtorë shqiptarë, maqedonas, serbë dhe kroat
09:56 | 12 Shkurt 2015

Kompania Google ka shpallur një konkurs për punëtorë shqiptarë, maqedonas, serbë dhe kroat që kanë përvojë ndërkombëtare. GoogleTë interesuarit duhet të kenë njohuri për mediat online dhe aftësi komunikuese si dhe aftësi analitike dhe njohuri për rritjen e biznesit. Kualifikimet e preferuara për punë në këtë kompani janë në fushën e marketingut, konsultingut, puna me projekte, aftësia për të udhëhequr. Po ashtu të interesuarit duhet të kenë njohur të gjuhës angleze dhe njohur të gjuhës amtare. Hollësitë për këtë mund t’i gjeni  >> KËTU <<
Aurela Hoxha