"Gold Medal of Excellence 2014" në Linz të Austrise i jepet fotografit preshevar Adrian Limanit
10:47 | 22 Tetor 2014

"Gold Medal of Excellence 2014" në Linz të Austrise i jepet fotografit preshevar Adrian Limanit
Në mbrëmjen gala të artit fotografik në Linz te Austrisë, fotografit Shqipëtar Adrian Limani iu dha çmimi "Gold Medal of Excellence" në kategorinë 'eksperimentale' për fotografi. Në këtë mbrëmjë elitare u shfaqen fotografi nga fotograf mbar bota në kategori të ndryshme. Poashtu prezent ishin elita e qytetit te Linzit duke filluar nga Kryebashkiaku, zëvendsi i tij, drejtori për Kulture, akademik, artist dhe shumë biznismen te medhenj nga kompanite gjigande sic jan Canon, Micro Laser Tech etj... Në këtë mbrëmjë Adrian Limani u prezantua si fotografi më i ri dhe si pjesmarres i parë nga Shqipvria qe ju dha ky çmim. Adrian Limani shprehet për presheva.com rreth mbremjes se pervec kenaqesise që kishte fotograf dhe art fotografie mahnitese nga e gjith bota ishte edhe kenaqesia qe u diskutua edhe per artin fotografik te Shqiperise.
Edlira Rukaj