Godet maqedonasja: Nëse ndahet Maqedonia, do shkoj me Kosovën
14:11 | 11 Shkurt 2017

Këngëtarja e njohur maqedonase Tamara Angelovska  ka dhënë një deklaratë të guximshme në emision “Zonë e lirë”  të drejtuar nga  Arjan Çanit. Kur Çani pyet Tamarën se me këtë do të shkoj nëse ndahet Maqedonia, ajo jep një përgjigje të jashtëzakonshme. “Nëse Maqedonia do të ndahet mes Kosovës dhe Bullgarisë, unë do të shkoj të jetoj në pjesën e Kosovës. Ka më shumë mundësi në Kosovë”, është shprehur ajo. Mbase edhe deklarata është dhënë për shou apo për ta bërë më interesant emisionin.
Aurela Hoxha