Gjyshi nervozohet që nuk merr vesh nga pajisja teknologjike (Video)
12:12 | 08 Janar 2018

Andrew Weir nga Carluke e Skocisë ka bërtitur prej nervoze, pasi Amazon Echo nuk ia kuptonte porosinë, shkaku i theksit të rëndë skocez. Familjarët nuk ndalonin së qeshuri, pasi ai kërkonte këngën e preferuar, ndërsa pajisja i ofroi listën për shitjen e bizeleve, transmeton Telegrafi. “Nuk shaj kaq shumë, por më nervozoi së tepërmi dhe më dukej vetja sikur të isha i marrë” ka thënë Weir. Më poshtë mund të shihni reagimet e gjyshit, teksa e falënderon shërbimin që të jetë sa më i sjellshëm, në përpjekje që t’i kryhet porosia.
Aurela Hoxha