Gjyqtarët kosovarë shkruajnë historinë
14:12 | 27 Mars 2017

Genc Nuzaj dhe dy asistentët e tij Fatlum Berisha dhe Bujar Selimaj kanë shkruar historinë e arbitrave kosovarë. Për herë të parë gjyqtarët marrin pjesë në një ndeshje ndërkombëtare. Kosovarët sapo kanë dhënë shenjë për fillimin e ndeshjes Turqi – Moldavi./IndeksOnline/
Françeska Jaçe