Gjendet Edisona nga Malisheva
10:12 | 16 Nentor 2015

Pas njoftimit të dhënë për zhdukjen e vajzës 12 vjeçare nga Banja, Edisona Binishi, familja ka njoftuar për gjetjen e saj.

Edisona “Familja Binishi, i falënderon të gjitha mediet-portalet, për dhënien e informatës dhe kontributin e tyre, për gjetjen e vajzës”, thuhet në njoftimin për media të Komunës së Malishevës,
Aurela Hoxha