Gjelbrim Taipi ka shkëputur kontratën me FC Wil
14:09 | 10 Janar 2017

Sot edhe zyrtarisht me FC Wil, ka shkëputur kontraten me marreveshje te dy anshme, Taipi është ankuar se ka kaluar 4muajt e Fundit me te veshtir ne karrieren e tij. Taipi ka njoftuar se menagjerët e tij jan në kontakte me disa ekipe për transferimin e tij dhe shum shpejt dot njoftohemi me transferin e tij të rij./BujanociNet/
Aurela Hoxha