Gëzuar Fitër Bajramin!

0

Me shpresën që ky Ramazan që kaloi të na ketë sjellë më shumë dashuri, mirëkuptim dhe tolerancë në mesin tonë, uroj me zemër për të gjithë: Zoti pranoftë sakrificat tona gjatë këtij muaji e na bëfte njerëz më të mirë se një vit më parë.
Dashuri, mirësi dhe ditë më të lumtura sjelltë për të gjithë ne!

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com