Gërhitni gjatë natës? Kjo është zgjidhja ideale
14:14 | 20 Prill 2017

Personat që gërhasin nuk janë të vetmit që ballafaqohen me këtë problem, pasi që kjo çështje zakonisht ndikon më shumë në individët që flenë afër atyre. ​

Megjithatë, ky problem i zakonshëm dhe irritues  mund të zgjidhet shumë lehtë me ndihmën e një ilaçi natyral dhe të thjeshtë. Ky ilaç (lëng) i ka ndihmuar shumë njerëzve tjerë të cilët e kanë pasur problemin e njëjtë, dhe të njëjtin efekt do ta ketë edhe te ju. Këta janë përbërësit që ju duhen për këtë ilaç: – Dy molla – Dy karota – Gjysmë limoni – Një rrënjë xhenxhefili Këta përbërës i përzieni në blender dhe e konsumoni pas pak orëve që të jetë përgatitur. Limoni, si produkt i pasur me vitaminë C, ndikon në pastrimin e kanaleve të hundës, ndërsa pastrimin total të hundëve e mundësojnë vetitë e ndryshme të mollëve dhe karotave.

Kristin Prengaj