Geralit e Letovicës shum shpejt me ujësjellës dhe rrjet të kanalizmit

0

Kanë filluar punimet në rregullimin e rrjetit të kanalizimit dhe ujësjellsit në lagjen e Garalive në fshatin Letovicë.

Pas përfundimit të këtyre punimeve do të bêhet edhe asfaltimi i kësaj rruge. Qeverisja lokale e përkushtuar në përmirësimin e kushteve për qytetarët dhe e angazhuar në gjithëpërfshirje./BujanociNet/

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com