Genta duket super seksi
10:44 | 15 Shtator 2014

Genta Ismajli ka postuar një foto në Instagram ku duket super seksi. GentaKëngëtarja, e cila ka pasur një sezonë të suksesshme këtë verë, pritet që të sjell diçka të re për publikun e saj edhe gjatë vjeshtës. Çka dhe si kjo mbetet të shihet në të ardhmen.
Edlira Rukaj