Gati konkursi i ri për kryeredaktorë në RTK
09:57 | 04 Mars 2015

Drejtori i RTK-së, Mentor Shala, ka kërkuar nga shërbimi i administratës që të bëjë gati shpalljen e konkursit të ri për kryeredaktorë në Radio dhe Televizionin e Kosovës. 20150304101055890620Kërkesa e Drejtorit të Përgjithsëm erdhi pas kërkesës së Bordit të Drejtorëve të RTK-së për shfuqizimin e zgjedhjes së kryeredaktorëve të RTK-së, me arsyetimin se janë tejkaluar procedurat.
Françeska Jaçe