Garda e Ohajos shoqërohet me qytetarët e Bujanocit

0

Në organizim të Këndit Amerikan në Bujanoc, në sallën e vogël të shtëpisë së kulturës në Bujanoc, të mërkurën u mbajt takim i hapur në mes të ushtarve amerikan të garës së Ohajos dhe qytetarëve të Bujanocit.

takimi 1

Gjatë këtij takimi çdo qytetar i komunës së Bujanocit, pati mundësin të bisedoje, të pyese dhe të shoqërohet me eprorë dhe ushtarak të forcave Amerikane, ku prezent ishin edhe pjestarë të ushtris Serbe. Sipas kordinatorit të Këndit Ameikan Berat Idrizi, qëllimi i takimit ishte që ushtarët në fjal po ashtu edhe qytetarët të njoftohen mes vete, të shkëmbejn mendime dhe të shtrojn pyetje në mes vete. Në fillim të muajit gusht ka nisur Implementimi i projektit për rekonstruimin e dy objekteve Çerdhës së fëmijëve Gëzimi Ynë dhe Shkollës së Muzikës në Bujanoc, në këtë nismë morën pjesë përfaqësues të Qeverisë së Serbisë, Ministria e Mbrojtjes, Shtabi qendrorë i Ushtrisë së Serbisë të garnizonit të Vranjës dhe përfaqësuesit e partnerëve në projekt, Ushtria e SHBA-së, Garda e Ohajos, Ambasada e SHBA-së në Beograd, dhe pushteti lokal./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »