Futbollisti malazez pranon fenë Islame
10:52 | 23 Dhjetor 2014

Futbollisti malazez, Xhorxhe Xhikanoviq, i cili luan për klubin saudit Hexhr ka pranuar fenë Islame,
Xhorxhe ka thënë se në Islam i kanë pëlqyer gjërat si ndalimi i alkoolit, drogës, shtytja në punët e mira dhe ruajtja e lidhjes familjare. Ai ndjehet i lumtur me kalimin e tij në fenë Islame dhe dëshiron të jetoj në Arabin Saudite. Xhikanoviq, gjatë sezonit të kaluar kishte luajtur për klubin shqiptar FK Kukësi. Këtë vit ai u bë pjesë e klubit saudit Hexhr.
Edlira Rukaj