Ftohen qytetarët të cilët kan bër kërkes për librezat e reja shëndetësore të bëjn tërheqjën e tyre

0

Njoftohen qytetarët e komunës së Bujanocit të cilët e kanë dorëzuar kërkesën për marjen e kartelave të reja për librezat e sigurimit shëndetësorë deri në ditën 15.07.2017, se ato mundeni ti tërheqni në ekspoziturën e Entit Republikan për sigurim shëndetësorë në Bujanoc, Rr.K.Petriviça Nr.179, çdo ditë pune nga ora 7.30 deri 14.00 h.

VËREJTJE:
-Gjatë procedurës së pranimit të “karteleve për sigurim shëndetësorë” qytetari me vete duhet ta ketë Letërnjoftimin valid ose Librezën e vjetër shëndetësore !

Fondi Republikan për sigurim shëndetësorë
Ekspozitura në Bujanoc.
Personi i autorizuar Danijel Stojanoviç

P.S. Lejohet shpërndarja dhe transmetimi i Lajmërimit nga Mediat tjera Lokale.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »