FTOHEN PJESTARË TË PAKICAVE, NË INSTITUCIONET SHTETËRORE NË SËRBI (formulari per aplikim)

0

Zyra për të drejtat e njeriut dhe pakicave  fton pjestarët e pakicave shqiptare, rome dhe boshnjake të paraqiten në konkurs, Programi për praktikant të rinj – për pjestarët e pakicave në institucionet shtetërore nëSërbi. Programi për praktikantë do të organizohet në Beograd, në institucione shtetërore të cilët jan të rëndësishme për realizimin e të drejtave kolektive të pjestarëve të pakicave nacionale. Kandidatët e zgjedhur  do të nënshkruajn kontratë me Zyrën për të drejtat e njeriut dhe pakicave ku edhe do të jenë  të theksuara të drejtat dhe obligimet e tyre. Të gjithë praktikantët e zgjedhur do të marrin shpërblimin mujorë (pagë) për punën të cilën do ta kryejn.  Programi për praktikant të rinjë – për pjestarët e pakicave në institucione shtetrore të Sërbisë  mbështetet nga ambasada e Britanisë së Madhe dhe ambasada e Holandës, Agjencionit për zhvillim ndërkombtar të Suedisë (SIDA) dhe OSBE-së.

Konkurs

DOKUMENT

Formulari per aplikim

MERNI DOKUMENTIN

----- ------- --------------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »