Fshini mesazhet në WhatsApp

0

Në versionin Beta, është tashmë funksioni që e fshin mesazhin nëse ai që i dërgohet nuk e ka parë ende.

Përditësimet e WhatsApp vazhdojnë. Pas publikimit të lajmit se mund të dërgoni mesazhe dhe kur nuk keni lidhje interneti, tashmë rrjeti më i madh i mesazheve fokusohet te mesazhet që pendoheni që i keni nisur, apo i keni nisur gabim dhe doni t’i fshini.

Në versionin e tij Beta, pra jo përfundimtar, është tashmë funksioni që e fshin mesazhin nëse ai që i dërgohet nuk e ka parë ende. Për alternativë është e mundur të modifikosh edhe tekstin e mesazhit.

Kjo mënyrë është tashmë në formate të tilla si Telegram apo BBM e BlackBerry. Përveç kësaj WhatsApp do të fusë edhe “gjurmimin” e miqve, për të lehtësuar takimet apo eventet e personave në grup. Përdoruesit mund të zgjedhin të tregojnë vendndodhjen e tyre në kohë reale.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »