Fotografi e ditës

0

Në pikën kufitare tre qytetarë europian kan treguar kulturë të lartë duke u solidarizuar me të gjith qytetarët, ata gjat kalimit të kufirit në Tabanoc, kan qëndruar në kolonë edhe pse me bicikleta mund të kalojn pa rradhe duke u afruar tek vetura e fundit në rradhë ata kan zbatuar rregullat dhe duke dashur të trajtohen njësoj si gjithë qytetarët kan pritur në rradh, prandaj ne kemi zgjedhur si fotografi të ditës këto foto.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com