Foto që po trondit rrjetet sociale
14:12 | 17 Mars 2017

Kjo fotografi, që nuk dihet se ku u realizua, tashmë ka tronditur rrjetet sociale.

Një djalë i veshur me bluzë me flamur të Serbisë dhe një vajzë e veshur me bluzë më flamurin kombëtar, kanë realizuar një fotografi, ku shihen duke u puthur. Këtë fotografi e ka publikuar faqja në Facebook “Die Albaner”, në të cilën janë shkruar shumë komente nga përdoruesit e këtij rrjeti social.
Aurela Hoxha